WhatsApp formu

Blogger Yenilikleri - Web'de daha iyi bir Blogger deneyimi

shape image

Blogger Yenilikleri - Web'de daha iyi bir Blogger deneyimi

 

Blogger Yenilikleri - Web'de daha iyi bir Blogger deneyimi

Blogger Yenilikleri - Web'de daha iyi bir Blogger deneyimi

1999'dan beri milyonlarca insan Blogger'da kendini ifade etti. Bloglama sanatına adanmış bir bloga aklınıza gelebilecek neredeyse her elma çeşidiyle ilgili ayrıntılı gönderilerden , Blogger'ın misyonunun merkezinde kendini web üzerinde kolayca paylaşma, yayınlama ve ifade etme yeteneği yatar. Web sürekli geliştikçe, Blogger'ı kullanan herkesin içeriklerini web'de yayınlama konusunda kolay ve sezgisel bir deneyim yaşamasını sağlamak istiyoruz.  

Bu nedenle, Blogger için yavaş yavaş iyileştirilmiş bir web deneyimi sunuyoruz. Soldaki gezinme bölmesinde "Yeni Blogger'ı Deneyin" i tıklayarak yeni arayüze bir göz atın. 

Yeni bir hisse ek olarak, Blogger artık web üzerinde yanıt veriyor ve mobil cihazlarda kullanımını kolaylaştırıyor. Gelişmiş bir web platformuna yatırım yaparak, gelecekte yeni özellikler için potansiyel sağlar. 

Blogger deneyiminizi daha da iyi hale getirmek için yayınladığımız sayfaya özel güncellemeler hakkında daha fazla bilgi edinin: 


İstatistikler
Yeniden tasarlanan İstatistikler sayfası, en son gönderinizi vurgulayarak blogunuzdaki en önemli verilere odaklanmanıza yardımcı olur.    

Yorumlar
Yeni bir Yorumlar sayfası, yorum denetleme gibi dikkat etmeniz gereken alanları ortaya çıkararak okuyucularla daha kolay bağlantı kurmanıza yardımcı olur.  

Gönderiler
Blogger yayınlarınızı ve sayfa arama sonuçlarınızı daha kolay filtrelemenize yardımcı olmak için Gönderiler sayfasındaki Arama Operatörleri için desteği iyileştirdik

Editör
Yeni geliştirilmiş Düzenleyici sayfası, tablo desteğini tanıtır, daha iyi harf çevirisi sağlar ve gelişmiş bir resim / video yükleme deneyimi içerir. 

Okuma listesi 
Telefonunuzdan içerik oluşturmasanız bile, hareket halindeyken diğer içerik oluşturucuların bloglarını okumak artık her zamankinden daha kolay.

Ayarlar 
Tüm kontrollerinizi tek bir yerden yönetmenize yardımcı olmak için Ayarlar sayfasını basitleştirdik.  


Önümüzdeki aylarda herkesi yeni arayüze taşıyacağız. Haziran sonundan itibaren, birçok Blogger içerik oluşturucusu, sol taraftaki gezinme bölmesinde "Eski Blogger’a geri dön" seçeneğini tıklayarak eski arayüze geri dönebilecek olsalar da, yeni arayüzün varsayılan arayüzleri olduğunu görecekler. Temmuz ayının sonlarına doğru, içerik oluşturucular artık eski Blogger arayüzüne dönemeyecek.  

Bugün deneyimi yaşayarak geçişin önüne geçmenizi öneririz. Üst gezinme çubuğundaki Yardım simgesine dokunarak yeni tasarım hakkında ne düşündüğünüzü bize ilettiğinizden emin olun. Blogger içerik oluşturucularının seslerini dünyayla paylaşmak için en son güncellemeleri nasıl kullandıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Yorum Gönder

© Copyright 2019 - 2021 PremiumTR

WhatsApp Formu

Bu sipariş, WhatsApp uygulamasını gerektirir.

Sipariş Oluştur